Budgetbeheer

Heeft u geen idee waar het geld blijft?

Heeft u geen overzicht meer in uw inkomsten en uitgaven?

Lukt het u niet om elke maand alle rekeningen te betalen? Heeft u geen idee waar het geld blijft? Heeft u ook een stukje maand over? Wordt de stapel rekeningen steeds groter?

Het kan iedereen gebeuren dat je in een situatie terechtkomt waarin het je niet lukt om geldzaken op orde te krijgen of te houden. Door werkeloosheid, ziekte of schulden kan er een situatie ontstaan waardoor er geen balans meer is in inkomen en uitgaven. Hierdoor kunnen geldproblemen ontstaan. Om deze problemen op te lossen kan budgetbeheer een oplossing zijn.

Bij budgetbeheer worden uw inkomsten door ons beheerd en worden van uw inkomsten de vaste lasten betaald. Natuurlijk kijken wij ook of er mogelijkheden zijn om uw inkomen te verruimen. Samen met u bekijken wij ook of er besparingsmogelijkheden zijn.

Wat mag u van ons verwachten?

Samen met u maken wij een budgetplan

Wij beheren uw inkomsten en verrichten betalingen

Wij vragen wanneer mogelijk kwijtschelding aan (gemeentelijke belastingen)

Wij zorgen voor de aanvraag of wijziging belasting toeslagen

Wij adviseren u bij het treffen van betalingsregelingen

budgetbeheer samen

Samen een budgetplan opstellen

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken welke vorm van Budgetbeheer u nodig heeft. Welke vorm past bij u? Budgetbeheer basis waarbij alleen de primaire lasten worden beheerd of de uitgebreide variant waarbij alle vaste lasten worden beheerd.

Samen stellen wij een budgetplan op zodat u weer overzicht krijgt in inkomen en uitgaven. Ook gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn om te kunnen sparen. Sparen is belangrijk voor onvoorziene uitgaven. Wij zorgen dat u twee rekeningen heeft; één rekening als beheerrekening en één rekening voor het leef/huishoudgeld.

Regelmatige voortgang bespreking

Ons contact blijft niet bij één afspraak. Wij willen regelmatig met u bespreken wat de voortgang is. U kunt uw rekeningen ook inzien via onze inlogmogelijkheid op deze site. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen. Graag zelfs! Ons uitgangspunt is dat er een moment zal komen dat u ons niet meer nodig heeft dus u mag van ons verwachten dat wij u tips geven zodat u uiteindelijk zelf weer uw financiën beheert.

Budgetbeheer geeft u rust en overzicht in uw financiële zaken.

budgetbeheer

Tarieven

De kosten zijn afhankelijk van onze werkzaamheden. Wij kijken samen met u wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u zelf weer de regie in handen neemt.

In een persoonlijk, geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden.