Budgetcoaching

Komt u iedere maand geld tekort?

Vraagt u zich ook af waar het geld elke maand blijft?

Heeft u geen orde in uw administratie? Heeft u behoefte aan rust in uw hoofd?  Wilt u nu eindelijk de administratie op orde hebben? Zou u graag extra ondersteuning willen in het weer op orde brengen van uw administratie?

Om weer overzicht te krijgen in uw financiën en de administratie weer op orde te krijgen kan Budget coaching voor u een oplossing zijn. Bij budgetcoaching blijft u het beheer over uw financiële zaken behouden. Wij kunnen u helpen met inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Samen met u stellen wij weer orde op zaken.

Budgetcoaching geeft u weer grip op het leven en zorgt voor rust in uw hoofd!

Wat mag u van ons verwachten?

Samen met u maken wij een budgetplan

Samen met u brengen wij weer overzicht in de administratie

Wij leren u ook hoe u de zaken op orde kan houden

Wij kijken naar wat u nodig heeft en passen onze hulp daarop aan

Onze werkwijze is onder te verdelen in drie fases: intake, hulp en nazorg

Eerste fase: de intake

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we samen bekijken welke hulpvraag u heeft. Om goed inzicht te krijgen in uw financiële situatie stellen wij een budgetplan op. Dit plan geeft u inzicht  in inkomen en uitgaven. Wat wilt u bereiken? Welke zaken loopt u tegenaan? Elk coachtraject is maatwerk. We gaan samen bekijken wat u nodig heeft om te zorgen voor een gezonde financiële huishouding.

Tweede fase: de hulp

Wij maken een plan van aanpak waarin staat beschreven hoe we te werk gaan. Wat heeft u nodig en hoe gaan we te werk. U kunt daarbij denken aan het opzetten van een administratie. Of u helpen bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen. We zullen op zoek gaan naar oplossingen, maar wij zullen u ook vaardigheden aanleren om in de toekomst op een verantwoorde manier met uw financiën om te gaan.

Derde fase: de nazorg

Als er weer overzicht is in uw administratie en inkomen en uitgaven zijn weer in balans zullen wij het contact weer afbouwen. Heeft u later nog vragen? Wij blijven geheel kosteloos voor u klaar staan!

Tarieven

De kosten zijn afhankelijk van onze werkzaamheden. Wij kijken samen met u wat u nodig heeft om zelf weer de regie te krijgen over uw financiële zaken.

In een persoonlijk, geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden.