Deciana stelt zich aan u voor

Deciana Leferink-Kuil

Het moment dat ik mensen in mijn omgeving informeerde over het starten van een eigen zaak in de schuldhulpverlening waren zij niet verbaasd. In de jaren dat ik werkzaam ben geweest in de sociale financiële dienstverlening was ik al van mening dat de financiële hulpverlening ook anders kan, sterker nog anders zou moeten! We lezen het allemaal; meer mensen in de schulden, armoede neemt hand over hand toe. Hierdoor blijven mensen vaak langdurig in de schuldensituatie. Natuurlijk de economische crisis en de stijging van het aantal werklozen, het heeft er allemaal mee te maken. Echter ben ik door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening ervan overtuigd dat de schuldhulpverlening ook anders kan. Meer tijd en aandacht voor de klant. Het leveren van maatwerk op ieders persoonlijke situatie. Gewoon omdat niet elke situatie hetzelfde is!

Mijn ommekeer in mijn leven was het voorjaar van 2015. 8 April 2015, de dag nadat mijn vader kwam te overlijden. Een hardwerkende man met een bloemenstal in hartje Nijmegen. Elke dag zette hij de bloemetjes buiten. Zijn dag was geslaagd wanneer zijn klanten met een lach uit zijn kiosk vertrokken met in hun hand een bos bloemen dat geheel naar hun wens was. Dat was voor hem belangrijk. Want zei hij: daar gaat het toch om in het leven die lach op ieders gezicht!

Na zijn overlijden vroeg ik mij af of ik in mijn werk ook de tijd en ruimte heb om mijn klanten alle aandacht te geven waar ze recht op hebben, net zoals mijn vader iedere klant zag als een uniek mens met eigen wensen! Ik kwam tot de conclusie dat ik helaas niet alle mensen de aandacht kon geven die ze verdienen!

Tijd om het roer om te gooien! Het moet anders! Gewoon omdat ieder mens uniek is! Dat was het begin van Deciana budgetcoaching & bewindvoering.

Door mijn levenservaring en werkervaring ben ik in staat om mensen met financiële zorgen, grote en kleine zorgen, weer grip te laten krijgen op hun financiële situatie. Iedere situatie is uniek, ieder mens is uniek!
Jij bent uniek! Daar past alleen maar maatwerk bij.

Oprecht interesse en de tijd nemen voor de klant staat bij mij voorop. Samen op zoek naar een oplossing die bij jou past! Wat heb jij nodig, daar gaat het om! Uitgangspunt zal altijd zijn om samen ervoor te zorgen dat waar mogelijk je zelf de regie over je eigen financiën weer hebt.

Mijn doel: die lach weer terug op jouw gezicht!

deciana_handtekening
Deciana
Die lach weer terug op jouw gezicht!